Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, πρώτος προπονητής του Περιστερίου, μίλησε για τη δύσκολη νέα σεζόν που περιμένει την ομάδα του με τη συμμετοχή της σε 3 σπουδαίες διοργανώσεις (BCL, Basket League, Κύπελλο Ελλάδος), με τον έμπειρο τεχνικό όμως, να στρέφει την προσοχή του στα φιλικά προετοιμασίας -που εκκινούν το προσεχές Σάββατο (21/8) κόντρα στο ΙΟΝΑ του Rick Pitino– τα οποία θα φανερώσουν τα στοιχεία της ομάδας εν όψει των προκριματικών του BCL.

Mε τον πρώην coach του Ηφαίστου Λήμνου στον πάγκο, η αρμάδα των δυτικών προαστίων της Αττικής μέτρησε 4 νίκες σε 9 παιχνίδια στη Basket League, 1 ήττα σε 1 ματς στο Κύπελλο αλλά και 1 νίκη σε 3 αγώνες στα Playoffs του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με την έλευση του Έρικ ΜακΚρί έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ μας για την φετινή σεζόν.

Ο εχθρός μας είναι ο χρόνος, γιατί θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο μας στόχο που είναι τα προκριματικά του Basketball Champions League. Από το Σάββατο (21/8) ξεκινάμε και τα φιλικά προετοιμασίας, όπου σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει το δέσιμο της ομάδας, καθώς έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε την κατάλληλη χημεία μέσα στο γήπεδο.

Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ».