Το Περιστέρι το πάλεψε παρά τα προβλήματα που είχε και ζόρισε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως, πήρε τελικά τη νίκη με 74-68. Παρά την ήττα, πάντως, ο προπονητής του Περιστερίου έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του και τόνισε ότι είναι υπερήφανους γι’ αυτούς.

Ο Μανωλόπουλος τόνισε επίσης ότι ελπίζει κάποια στιγμή να τελειώσουν τα προβλήματα και οι ατυχίες που έχει η ομάδα και να παίξει το Περιστέρι όπως μπορεί επί 40 λεπτά.

Αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τους συνεργάτες μου. Αυτό που θέλουμε είναι να παλεύουμε κάθε δευτερόλεπτο. Σήμερα το καταφέραμε, να παίξουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% της ενέργειάς μας. Χάσαμε τον Gutierrez, ο Καράμπελας χτύπησε στη προθέρμανση, ο Woodard ήταν με μισή προπόνηση, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Αν και παίξαμε καλά μείναμε στο τέλος από δυνάμεις».

Λίγο μετά ο προπονητής του Περιστερίου ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Την ομάδα μου την έχουν βρει πολλά φέτος και απ’ ότι βλέπω συνεχίζεται…

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες, κρατάμε το κεφάλι ψηλά και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσουν όλα αυτά τα προβλήματα και θα παίξουμε όπως μας αξίζει να παίζουμε για 40 λεπτά. Στο ζέσταμα τραυματίστηκε ο Καράμπελας και μου είπαν ότι δεν μπορεί να παίζει. Στο ημίχρονο τραυματίστηκε ο Gutierrez και μου είπαν δεν μπορεί να παίξει.

Ο Woodard δεν έχει κάνει προπόνηση 15 ημέρες, είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και ήταν φανερά ανέτοιμος. Και θεωρώ ότι με τα γκαρντ μείναμε από βενζίνη.

Συγχαρητήρια όμως στους παίκτες γιατί τουλάχιστον στο κομμάτι της έντασης, της ενέργειας και της πίστης στη νίκη ήταν για 40 λεπτά. Η ποιότητα μας όμως έπεσε γιατί δεν αντέξαμε στην πίεση του Παναθηναϊκού, γιατί δεν ήμασταν αρκετοί ιδιαίτερα στα γκαρντ όπως και στους ψηλούς που φορτωθήκαμε με φάουλ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθεια που μου έχουν δώσει όσο καιρό είμαι στην ομάδα, γιατί δεν θα γινόταν κι αλλιώς».