Χάσμα χωρίζει στο οικονομικό τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και το Περιστέρι. Οι δυο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό, για να πάρουν το «διαζύγιο», αλλά παρόλα αυτά ο πολύπειρος παίκτης πήγε κανονικά σήμερα στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Μαυροκεφαλίδης και το Περιστέρι προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή, που θα οδηγήσει στην λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Μέχρι τώρα, όμως, οι δυο πλευρές δεν έχουν βρει κοινό οικονομικό σημείο επαφής στο θέμα των χρημάτων που ζητάει να πάρει ο παίκτης.

Οι επαφές θα συνεχιστούν, πάντως, καθώς πρόθεση και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και της ομάδας είναι να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Η ρήξη ξεκίνησε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αργύρη Πεδουλάκη. Μαυροκεφαλίδης δεν είδε με καλό μάτι το όλο θέμα, καθώς οι σχέσεις ανάμεσα σε εκείνον και τον «Άρτζι» είναι… ψυχρότατες και μάλιστα από παλιά.

Ο «Άρτζι» και ο παίκτης ήταν μαζί στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2013-14. Τότε ο Μαυροκεφαλίδης δεν έπαιζε πολύ.

Όταν η ομάδα πήρε διαζύγιο μέσα σε εκείνη τη σεζόν με τον Πεδουλάκη και ανέλαβαν το τιμόνι οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Πρίφτης  ο «Μαύρο» βρήκε και χώρο και χρόνο στην ομάδα. Και μάλιστα έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και ήταν ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε η ομάδα και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου.