Mπορεί να μην είναι το φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το ξέρουν στο Περιστέρι, ανεξάρτητα από τις δημόσιες τοποθετήσεις. Οι “Πρίγκιπες” έχουν αποδείξει, ωστόσο, ότι στην έδρα τους διατηρούν την φλόγα, που τους καθιέρωσε κάποτε ως παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Τζίμης Κουστένης θα δώσει σήμερα τις τελευταίες οδηγίες (προετοιμασίας) στους παίκτες του. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και τούτο συνιστά την αφετηρία ελπίδας για το θετικό αποτέλεσμα, που θα ανατρέψει τα προγνωστικά. Και για να μην  ξεχνιόμαστε: Η διοίκηση της ΚΑΕ Περιστέρι θέλει τον κόσμο της πόλης στο πλευρό της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό επιμένει στα… δώρα, σε μία προσπάθεια να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερους οπαδούς. Στο ημίχρονο της αυριανής (17:00) αναμέτρησης στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, η χορηγός Cyta θα κληρώσει το νέο tablet, το Sony Xperia Tablet S 16 GB, Wi-Fi και δύο συνδέσεις internet και σταθερής τηλεφωνίας υπερταχυτήτων VDSL έως 35 Mbps, με δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης και το πάγιο της υπηρεσίας για έναν ολόκληρο χρόνο αξίας €326.