Το Περιστέρι άφησε στο παρελθόν το ματς με τον Πανελευσινιακό και προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. “Έχουμε ήδη ξεχάσει το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, όπου δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο και ασχολούμαστε με αυτό απέναντι στον Πανιώνιο”, δήλωσε ο Τάιλερ Χάινς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε:

“Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς κόντρα στην τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας και συγκέντρωση για 40 λεπτά ώστε να έχουμε πιθανότητες επιτυχίας. Προσωπικά πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρώ πως έχοντας τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία”.

Στήριξη από το Πόρτο Ράφτη!

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Περιστερίου στο “Ανδρέας Παπανδρέου” αυτή τη φορά έρχονται από το Πόρτο Ράφτη. Συγκεκριμένα τα παιδιά των Ακαδημιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου, όπου υπεύθυνος είναι ο παλιός άσος του Περιστερίου, Γιώργος Αγιασωτέλης, είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι για τα ματς με τον Πανιώνιο στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι Ακαδημίες με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” αποτελούνται από 95 παιδιά χωρισμένα σε 4  γκρούπ και τα χρώματά τους είναι το κίτρινο και το μπλε. Τα πιτσιρίκια θα φτάσουν στο Περιστέρι με δύο πούλμαν και θα γίνουν ένα με τους φιλάθλους μας στηρίζοντας τα παιδιά του Τζίμη Κουστένη για τη νίκη.