Το Περιστέρι έριξε σήμερα και επίσημα την βόμβα και ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Γιάννης Μπουρούσης έκλεισε στην ομάδα και φοράει την φανέλα του συλλόγου της «δυτικής όχθης» ως το τέλος της σεζόν.

Ο πολύπειρος σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μίλησε για πολλά.

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε αναφορά στην απόφασή του να παραμείνει στην ενεργό δράση για ένα ακόμα χρόνο και τόνισε ότι ήταν: «καθαρά θέμα διάθεσης και αγάπης προς το άθλημα»,

Από την άλλη έσταξε μέλι για το νέο σταθμό της καριέρας του, ενώ έκανε ειδική μνεία και στον κόουτς της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη και τόνισε όπως όταν ο «Άρτζι» του έκανε την πρόταση να παίξει στο Περιστέρι δεν το σκέφτηκε καθόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, perist;eribc.gr:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Από τη στιγμή που ο κόουτς Πεδουλάκης, με τον οποίο είχα άμεση επαφή καθώς έχουμε συνεργαστεί και στον Παναθηναϊκό, με κάλεσε να έρθω στην ομάδα, δεν το σκέφτηκα και πάρα πολύ για να αποδεχθώ την πρόταση του. Ήθελα να αγωνιστώ για άλλο έναν χρόνο στο υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι καθαρά θέμα διάθεσης και αγάπης προς το άθλημα».

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να βοηθήσω το Περιστέρι να εκπληρώσει τους στόχους του στις εγχώριες υποχρεώσεις και στο Basketball Champions League. Από την αρχή είδα πως υπάρχει μία πολύ σοβαρή διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα, γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Σύλλογο και όλοι οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο, δουλεύοντας σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση».