Το Περιστέρι δίνει αύριο τον πρώτο επίσημο αγώνα του, για το κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον ΟΦΗ λίγες ώρες μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1. Στα γραφεία του ΟΠΑΠ θα βρεθούν αύριο οι άνθρωποι της ομάδας των δυτικών προαστίων, έχοντας στο πλευρό τους τον Δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη και τους Αντιδημάρχους Ανδρέα Σχίζα και Αλέξη Σταυρούλια.

Σε ότι αφορά στην ομάδα που θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Κρήτη, ο Τζίμης Κουστένης δεν συμπεριέλαβε τον Χρήστο Λάκκα, που εξακολουθεί ν’ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι.

“Εντάσσουμε αυτό το παιχνίδι στο πρόγραμμα προετοιμασίας μας. Βέβαια και μας ενδιαφέρει η νίκη. Περισσότερο, όμως, το αντιμετωπίζουμε ως μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα”, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

“Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Το ζήλο, τη διάθεση και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν σε φιλικά και προπονήσεις. Ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό, έχοντας ως στόχο να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος”.