Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε σήμερα για το Περιστέρι καθώς στο κλειστό της οδού Κένεντι έγινε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς παρουσία 15 αθλητών και του νέου προπονητικού τιμ της ομάδας. Παρών ήταν, όπως αναμενόταν, και ο πρόεδρος της “κυανοκίτρινης” ΚΑΕ, Στέφανος Κιουριτζόγλου, αλλά και μέλη τόσο του ΔΣ της ΚΑΕ όσο και του Μητροπολιτικού Συλλόγου Περιστερίου.

Ο πρόεδρος του Περιστερίου μιλώντας στους παίκτες της ομάδας ξεκαθάρισε πως “το Περιστέρι σε μόλις 42 χρόνια ιστορίας έχει πετύχει πάρα πολλά που θα ζήλευαν σύλλογοι με μεγαλύτερη παρουσία στον χώρο”, ενώ έκλεισε λέγοντας: “το Περιστέρι ανήκει στην Α1 και εκεί θα παραμείνει”, ενώ κάλεσε όλους όσους αγαπούν την ομάδα σε γενική συστράτευση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάθεση του Τζίμη Κουστένη τέθηκαν οι Α. Ψαρόπουλος, Κομποδιέτας, Παπαντωνίου, Πρέκας, Α. Μάντζαρης, Πέτρουλας, Κανονίδης, Τσιότρας, Λάκκας και Βλάχος ενώ το παρόν έδωσε και ο τραυματίας Σωκράτης Ψαρόπουλος. Προπονήσεις με την ομάδα θα κάνει και ένας παίκτης γέννημα – θρέμμα του Περιστερίου, ο Μιχάλης Πελεκάνος μαζί με τους Γαλλιώτο και Γκέρο.