Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του Περιστερίου για την σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την πόλη της Μακεδονίας, με τον Τζίμη Κουστένη να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του, εκτός του νεαρού Λάμπρου Βλάχου (σ.σ. έχει υποστεί διάστρεμμα).

“Πρόκειται για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς”, δήλωσε στο www.peristeribc.gr ο Ντουάιτ Θορν και συνέχισε: “Πλέον έχουμε ξεχάσει το ατυχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου θέλω να επισημάνω την εκπληκτική παρουσία του κόσμου μας.

Στο ματς με την Καβάλα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο. Από εκεί και κάτω όμως δεν υπάρχει ομάδα… άτρωτη. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά από την αρχή και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας διεκδικώντας τη νίκη μέχρι τέλους”.

Κλείνοντας, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε και την προσωπική του απόδοση: “Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία ματς δεν έχω βοηθήσει την ομάδα όσο μπορώ. Οφείλω να βελτιωθώ και να παρουσιάσω το καλό μου πρόσωπο ώστε να συνεισφέρω στο σύνολο, αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με την Καβάλα“.