Με μία προπόνηση στο “Ανδρέας Παπανδρέου” ξεκινά σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Περιστερίου εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης (19/1, 17:00) με τον Ηλυσιακό για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Πριν από την έναρξή της ο Τζίμης Κουστένης προτίθεται να δείξει στους παίκτες του dvd με τα λάθη που έκαναν στον νικητήριο αγώνα με το Ρέθυμνο, αφού εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Εξάλλου, στο Περιστέρι θεωρούν πως έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, κάτι που φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις του Αλέκου Πέτρουλα στο www.peristeribc.gr: “Απέναντι στο Ρέθυμνο θεωρώ πως ήμασταν καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και νομίζω πως πήραμε μια δίκαιη νίκη. Ασχέτως με το ότι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ”, τόνισε αρχικά ο αρχηγός και συνέχισε:

“Είμαστε μια ομάδα σχετικά άπειρη, που, όμως, δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι υπόλοιπες ομάδες με τις οποίες έχουμε τον ίδιο στόχο ενισχύονται συνεχώς με σκοπό να βελτιωθούν, αλλά και εμείς πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι”.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν το Περιστέρι “αγκάλιασε” την παραμονή στην κατηγορία έπειτα από την κυριακάτικη νίκη επί του Ρεθύμνου, ο Πέτρουλας υπήρξε κάθετος: “Όχι. Σε καμία περίπτωση. Απομένουν ακόμη δεκατέσσερις αγωνιστικές, ο δρόμος είναι μακρύς και επιβάλλεται να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος της σεζόν. Η μάχη για την παραμονή θα είναι σκληρή ως το τέλος. Νομίζω πως χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις ακόμη νίκες ώστε να μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε το στόχο μας. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που φέτος μας έχει συμπαρασταθεί πάρα πολύ, μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Αναφορικά με το σαββατιάτικο ματς στα Ιλίσια, ο έμπειρος φόργουορντ σημείωσε: “Ο Ηλυσιακός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και έχει καλή ψυχολογία. Αγωνίζεται στην έδρα του και θα έχει την πίεση. Εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να κάνουμε το παιχνίδι μας παλεύοντας μέχρι τέλους για τη νίκη”.