Το κεφάλαιο το Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Περιστερίου έκλεισε και επίσημα σήμερα με την ανακοίνωση του «χωρισμού» κοινή συναινέσει λύση του «Αρτζι» με την ομάδα. Ο σύλλογος της «Δυτικής Όχθης»,  όμως, δεν θέλησε να χάνει χρόνο. Ηδη έβαλε μπροστά την επιχείρηση εύρεσης νέου προπονητής συνεργασίας ο οποίος θα αντικαταστήσει στο τιμόνι τον Πεδουλάκη. Ο σύλλογος φαίνεται να βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του «Αρτζι» στο πρόσωπο του Ηλίου Ζούρου.

Ο 63χρονος προπονητής είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία στη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη. Μάλιστα το όνομά του είχε ακουστεί και πέρσι το καλοκαίρι και φάνηκε να είναι κοντά στον πάγκο του Περιστερίου, αλλά τελικά το τιμόνι δόθηκε στον Πεδουλάκη και αυτός οδήγησε την ομάδα στην μαγική φετινή σεζόν.

Ο Ηλίας Ζούρος είναι προπονητής στην Εθνική Γεωργίας από το 2016, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να δουλέψει παράλληλα και σε ομάδα και μάλιστα ελληνική,

Είναι ένας πολύπειρος προπονητής με μεγάλες επιτυχίες και το βιογραφικό του τα λέει όλα, καθώς έχει περάσει από πολλούς πάγκους με κορυφαίους εκείνους του Ολυμπιακού (2000-02), της Ζαλγκίρις (ήταν δυο φορές στην ομάδα το 2011 και το 2013), Εφές (2012), Τόφας (2014-15).

Στην Ελλάδα έχει να δουλέψει από το 2010 οπότε και είχε κλείσει ο μαγικός κύκλος του στον Πανελλήνιο (ήταν στην ομάδα από το 2007 έως το 2010, την έφτασε στους «4» του Eurocup το 2010 και είχε ανακηρυχθεί και προπονητής της χρονιάς στην διοργάνωση).