Η επικείμενη αποχώρηση του Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την καριέρα του στην Κίνα και στους Zhejiang Lions του διεθνούς σέντερ, Γιάννη Μπουρούση, δημιουργεί ένα κενό στο νεοσύστατο τεχνικό τιμ του Περιστερίου. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog, ο Κώστας Παπαμάρκος!

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει εργαστεί κατά το παρελθόν με επιτυχία στους “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” ως πρώτος προπονητής και συγκεντρώνει πολλές συμπάθειες στο κλειστό της οδού Κένεντι, καθώς φυσικά και την εκτίμηση του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος εισηγήθηκε την προσθήκη του στο τεχνικό επιτελείο. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι συνεργάτης του Πεδουλάκη στο αντρικό τμήμα που επιστρέφει στην Stoiximan.gr Basket League και παράλληλα θα αναλάβει χρέη προπονητή στο εφηβικό τμήμα των “κυανοκίτρινων”, το οποίο διαθέτει σπουδαίο υλικό και έχει περιθώρια για μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον αν συνεχιστεί η καλή δουλειά. 

Βέβαια, ο κόουτς Παπαμάρκος θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, όπου έκανε πολύ καλή δουλειά με την ομάδα από το Μπραχάμι να είναι στις επιλαχούσες ανόδου από τους νότιους ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.