Ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος, χαμογελούσε σήμερα (7/3) μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην “PAOK Sports Arena”. Και όχι άδικα, η ομάδα του πήρε μια σπουδαία νίκη με 75-68, προσπέρασε τον Προμηθέα, καθώς αναβλήθηκε το σημερινό ματς των Πατρινών με το Ρέθυμνο στο “Δ. Τόφαλος” λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό και απολαμβάνει την θέα από την 3η θέση της κατάταξης.

Ο Παπανικολόπουλος μίλησε μετά το ματς για την εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι το Περιστέρι είχε θέματα στο πρώτο μέρος, καθώς δεν η άμυνά του δεν μπορούσε να “αφοπλίσει” τον Bobby Brown, ενώ είχε προβλήματα και στα ριμπάουντ, αλλά στην επανάληψη οι παίκτες του έπαιξαν άμυνα και καθάρισαν το ματς.

Ο Παπανικολόπουλος, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Σχολίασε και την έκρυθμη κατάταση που επικρατεί στους Θεσσαλονικείς, τόνισε ότι έχει ζήσει κι αυτός παρόμοιες καταστάσεις και τόνισε ότι σε αυτές τις στιγμές χρειάζεται ηρεμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος:

«Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Στην πρώτη περίοδο είχαμε πρόβλημα στην άμυνα στον Brown και μετά στο αμυντικό ριμπάουντ. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, τα έμπειρα παιδιά κοντρολάρανε το παιχνίδι. Αντιδράσαμε μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι και ένα δύσκολο ταξίδι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη. Έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση, όπως αυτή που είναι ο ΠΑΟΚ. Το πρώτο που χρειάζεται είναι ηρεμία. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ.Μέξα που είναι ένας ταλαντούχος προπονητής».