Ο head coach του Περιστερίου Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup για τους στόχους που διαθέτει η ομάδα των “Δυτικών Προαστίων” αλλά και για τη διοργάνωση του Super Cup.

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Παπανικολόπουλου:

Για το Super Cup ανέφερε:

«Είναι ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τις μετακινήσεις, είναι πιο οικείο το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί να προπονηθούμε σε άλλο γήπεδο. Είναι τόσο καλές οι ομάδες και το επίπεδο, που δεν νομίζω ότι δημιουργεί κάποιο πλεονέκτημα».

Για την ομάδα του και τη νέα αγωνιστική σεζόν δήλωσε:

«Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες που θα μπορούσαμε και είναι η βάση τα τελευταία δύο χρόνια, προσθέτοντας αυτά τα παιδιά που θεωρούσαμε ότι είναι σημαντικά. Αναβαθμίσαμε τον ρόλο παιδιών που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία. Είναι πάντα στο μυαλό ότι πρέπει να παράγουμε και παίκτες από το να συμπληρώνουμε και οι ίδιοι. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο τέλος».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Μάκη Γιατρά

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου