O Σμους Πάρκερ είναι σπουδαίος παίκτης. Έβαλε την σφραγίδα του στον σημερινό αγώνα Περιστερίου-Καβάλας. Ο Αντώνης Μάντζαρης, όμως, δικαιολογημένα δέχεται… μπαράζ συγχαρητηρίων από τους πάντες, εντός και εκτός ομάδας, και χρίστηκε “MVP”.

Από το πρωτοφανές παραλήρημα, που δικαιώνει τους κόπους ενός αθλητή με χαμηλό προφίλ και υψηλό φρόνημα, ξεχωρίσαμε την “κατάθεση ψυχής” του πρώτου αρχηγού της ομάδας Αλέκου Πέτρουλα, ο οποίος παραδίδει ουσιαστικά –μέσω διαδικτύου- το… περιβραχιόνιο και τυπικά στον δεύτερο (αλλά φύσει ηγέτη) αρχηγό.

“Μπράβο στον μεγάλο Αντώνη Μάντζαρη, που έπεσε χαμηλά, αλλά δεν τα παράτησε και σήμερα βγήκε μπροστά και μας παρέσυρε όλους, γιατί όποιος έχει καρδιά και αρχί… και συνεχίζει να παλεύει μόνο κερδισμένος βγαίνει. Α, ξέχασα, είσαι μεγάλος αρχηγός“, έγραψε ο Πέτρουλας.

Δημόσια… συγχαρητήρια (στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook) δέχτηκε από πρώην συνοδοιπόρους του στην ΑΕΚ, ενδεικτικό της απόλυτης παραδοχής του, παρότι φόρεσε τη φανέλα της μόνο για μία περίοδο. “Α ρε ψυχάρα Αντώνη, μακάρι να ξαναέρθεις στην ΑΕΚΑΡΑ μας…”, του έγραψε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου.

“Τελικά το λέει η καρδούλα σου”, του έγραψε ο Βαγγέλης Σκλάβος. “Ο μαχητής Μάντζαρης”, έγραψε ο Βαγγέλης Τζόλος. Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης έδωσε το “παρών” χθες στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Ψυχικού στη Ζωφριά, μαζί με τον αδελφό του Βαγγέλη.