Οι δρόμοι του Περιστερίου με τον τεχνικό του Νίκο Παπανικολόπουλο “χωρίζουν”, καθώς και οι δυο πλευρές συμφώνησαν για αυτήν την λύση της συνεργασίας.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων χθες ηττήθηκε με 81-84 στην έδρα της από την Riga και σήμερα (11/11) και συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα, ο σύλλογος του Περιστερίου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Έλληνα τεχνικό.

Πλέον το Περιστέρι αναζητά τον επόμενο προπονητή του, που θα αναλάβει την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια που έχει στη χρονιά που ακολουθεί τόσο σε Ελλάδα και Basket League, όσο και σε Ευρώπη και Basketball Champions League αντίστοιχα.

Δείτε την ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συναινετική λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπανικολόπουλο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, καθώς έλαβαν υπόψη τους όλα τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί».

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Παπανικολόπουλου:

«Στενοχωρημένος για την αποχώρηση, αλλά σίγουρος και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αποχωρώ από το Περιστέρι, ύστερα από δυόμισυ υπέροχα χρόνια. Η ομάδα έχει πολύ γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα και με πυξίδα το DNA της θα συνεχίσει να πορεύεται με επιτυχία. Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δυόμισυ χρόνια και, προφανώς, παραμένω φίλος και υποστηρικτής της ομάδας».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει τη συναινετική λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπανικολόπουλο,…

Δημοσιεύτηκε από Peristeri B.C. στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020