Λευκό είναι το απουσιολόγιο του προπονητή του Περιστερίου, Τζίμη Κουστένη, ο οποίος είδε όλους τους παίκτες της ομάδας να λαμβάνουν μέρος στην πρωινή προπόνηση. Οι μόνοι που μένει να ενσωματωθούν είναι οι τρεις Αμερικανοί της ομάδας (Ντουάιτ Θορν, Βέρντελ Τζόουνς και Ντάριν Ουίλιαμς), κάτι που αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

Παράλληλα, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως η ζήτηση στα εισιτήρια διαρκείας είναι μεγάλη. Τα νέα για το Περιστέρι είναι ευχάριστα και από το χορηγικό πρόγραμμα, αφού οι επιχειρηματίες της πόλης στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

“Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 για το Περιστέρι. Οι φίλοι του συλλόγου, εκφράζουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στον επίσημο πρεσβευτή της πόλης, καπαρώνοντας τη θέση τους για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 στα γραφεία του Συλλόγου, στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α).

Μην ξεχνάς πως αποκτώντας την κάρτα διαρκείας για την περίοδο 2012-2013, στηρίζεις έμπρακτα την ομάδα σου, και βοηθάς το Περιστέρι μας να φτερουγίσει ξανά σε επιτυχίες. Γι’ αυτό λοιπόν, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
VIP 250 €
SILVER 100 €
PLATINUM 80 €
YELLOW 50 €
FAMILY 50 €
FANS 40 €

– Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ) .
– Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ, προκειμένου να διατηρήσουν (εφ’ όσον το επιθυμούν) την θέση τους, κατά προτεραιότητα”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
Τηλέφωνο : 210-5777147, 210- 5778190.
EMAIL : [email protected]
Υπεύθυνη Γραμματείας ΚΑΕ : Κατερίνα Κόλλια