Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Περιστερίου ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό (28/3 20:00). Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ενημέρωση της ομάδας των δυτικών Προαστίων η συμμετοχή του φορμαρισμένου τον τελευταίο καιρό Μωραΐτη θα κριθεί τελευταία στιγμή λόγω ίωσης. Ακόμη για τον ίδιο λόγο εκτός προπονήσεων παραμένουν κι οι Cosey και Χρυσικόπουλος, με αποτέλεσμα η παρουσία τους στον μεθαυριανό αγώνα να κρίνεται αμφίβολη. Τέλος δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ομάδας Milan Tomic, ο οποίος θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Περιστερίου:

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Περιστερίου Vitabiotics για τον αγώνα της Δευτέρας (28/3, 20:00, ΕΡΤ3) με τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λίνου Χρυσικόπουλου και του Γκλεν Κόζι, οι οποίοι λόγω ασθένειας δεν έχουν προπονηθεί όλη την εβδομάδα, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Μωραΐτη, λόγω ίωσης.

«Παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, η οποία έχει προκριθεί στα play offs της Euroleague» δήλωσε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» Μίλαν Τόμιτς και συμπλήρωσε: «Για μας θα είναι ένα πολύ καλό τεστ, παρότι αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα. Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».