Μετά τις περιπέτειες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με την πανδημία του κορονοϊού ήρθε η στιγμή και για μια αθηναϊκή ομάδα, το Περιστέρι, να δώσει τη δική της μάχη με τον ιό που μαστίζει την εποχή.

Στα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν από τον οργανισμό των δυτικών προαστίων της πρωτεύουσας, βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα, το οποίο ανήκει σε μέλος του προπονητικού επιτελείου. Αμέσως φυσικά, τέθηκε σε περιορισμό με την κατάστασή του να είναι ακόμα σταθερή. 

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως η επόμενη αγωνιστική αναμέτρηση του Περιστερίου αναμενόταν να λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή (4 Απριλίου) κόντρα στον Προμηθέα Πατρώνπου έχει ταλαιπωρηθεί όσο λίγες ομάδες από τον κορονοϊό και αντιμετωπίζει σήμερα (31 Μαρτίου) τον Άρη σε εξ αναβολής παιχνίδι-, αλλά ακόμα είναι άγνωστη η τύχη του εν λόγω ματς.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

 

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει ότι διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19 μέλος της ομάδας.

Η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Περιστέρι ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων του ΕΟΔΥ.

Μάλιστα σήμερα (31/3) πραγματοποιήθηκαν τεστ κορωνοιού όλων των μελών της ομάδας, τα οποία θα επαναληφθούν ξανά και την Πέμπτη (1/4)».