Είχε που είχε δυο πονοκεφάλους ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, από σήμερα απέκτησε άλλον έναν. Ο Γάιος Σκορδίλης υπέστη διάστρεμμα στην σημερινή (20/4) προπόνηση του Περιστερίου και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (21/4, 17:00) εντός έδρας φιλικό με την ΑΕΚ.

Οι άλλες δυο σκοτούρες που έχει στο κεφάλι του αυτές τις μέρες ο προπονητής του Περιστερίου, έχουν να κάνουν με τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Ζώη Καράμπελα. Ο πολύπειρος φόργουτορντ έχει ένα πρόβλημα στον καρπό, ενώ ο νεαρός γκαρντ πονάει στο πόδι και έτσι αμφότεροι έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου:

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει την Τετάρτη (21/4, 17:00) το Περιστέρι στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα έχει την ευκαιρία να «πειραματιστεί» εν όψει της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά και των πλέι οφ που ακολουθούν.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς εκτός του Παναγιώτη Βασιλόπουλου (έχει πρόβλημα στον καρπό) και του Ζώη Καράμπελα (πονάει στο πόδι), που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, στην προπόνηση της Τρίτης (20/4) υπέστη διάστρεμμα ο Γάϊος Σκορδίλης.

Ο σέντερ των «κυανοκιτρίνων» αποχώρησε από την προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ από το φιλικό με την ΑΕΚ.