Την ευκαιρία να διαπιστώσει με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ενόψει των μαχών με τον Ηφαιστο (αν βέβαια, απορριφθεί η προσφυγή που έκανε ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για παράνομη κλήρωση των διαιτητών των αγώνων της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1, διότι αν η προσφυγή γίνει δεκτή, θα γίνει της… τρελής και η τελευταία αγωνιστική δεν θα ισχύει) στα πλέι οφ της Basket League θα έχει ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, την Τετάρτη 15/5 (17:30). Το Περιστέρι ανακοίνωσε ότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει την ημέρα εκείνη την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Σημαντικό είναι βέβαια το φιλικό και για την ΑΕΚ, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον Χολαργό. Η Ενωση, βέβαια, θα έχει δώσει ως τότε ένα άλλο ακόμα πιο δυνατό φιλικό, καθώς αύριο Κυριακή (12/5) θα παίξει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Περιστερίου για το φιλικό με την ΑΕΚ:

«Εν αναμονή της έναρξης των playoffs της Basket League, το Περιστέρι Βίκος Cola θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (15/5, 17:30) στο “Ανδρέας Παπανδρέου» του οποίου οι θύρες θα είναι κλειστές για το κοινό».