Εκτός της αποστολής του Περιστερίου για το αυριανό (9/1) ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη στην 11η Αγωνιστική της Basket League έμεινε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 30χρονος γκαρντ, καθώς δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και έτσι αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Ο Μάντζαρης είχε ενοχλήσεις στο γόνατο τις τελευταίες ημέρες και έτσι δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο γκαρντ της ομάδας της «δυτικής όχθης» έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόβλημα που είχε στο γόνατο δεν ήταν σοβαρό, ενώ η απουσία του από την 12άδα για το ματς με τον Άρη δεν δείχνει ότι ο παίκτης έχει θέμα.

Ο Μάντζαρης δεν έχει τίποτα σοβαρό. Απλά δεν ήταν 100% έτοιμος και έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Όλα δείχνουν εξάλλου, όπως διέρρευσε νωρίτερα ότι το αυριανό ματς θα είναι το τελευταίο του Steven Gray με την ομάδα. Σενάρια ανέφεραν ότι ο Steven Gray, που ήθελε να αποχωρήσει από το Περιστέρι για να πάει στην Bnei Herzliya, δείχνει να τα βρήκε με την αθηναϊκή ομάδα και φαίνεται πως το αυριανό ματς με τον Άρη (9/1, 19:30) θα είναι το τελευταίο του στον σύλλογο της «δυτικής όχθης».