Με τη βούλα μέλος του προπονητικού σταφ του Milan Tomic στο Περιστέρι είναι από σήμερα (28/12) ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο παλαίμαχος φόργουορντ ανακοινώθηκε από το σύλλογο των δυτικών προαστίων, επιστρέφοντας έτσι στην ομάδα με την οποία ολοκλήρωσε το 2021 την αθλητική καριέρα του σε ηλικία 37 ετών.

«Είναι ευλογία για μένα να μπορείς σ’ έναν Σύλλογο, που ήσουν παίκτης και έχεις περάσει τρία όμορφα μπασκετικά χρόνια, να ξεκινάς, μια νέα καριέρα. Σε μια ομάδα που έχει όλα τα εχέγγυα και δίπλα σ΄ έναν προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα», τόνισε ο Βασιλόπουλος στο σάιτ του Περιστερίου.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή για το Περιστέρι Vitabiotics, αλλά αν μου έλεγες να επιλέξω, αυτές θα ήταν οι συνθήκες που θα ήθελα να έχω όταν πάω σε μια ομάδα για να μπορέσω να βοηθήσω όσο μπορώ».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Συλλόγου μας, θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Μίλαν Τόμιτς».