Με τον Terran Petteway να επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τις έντονες ενοχλήσεις που είχε στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού –τραυματισμός που στέρησε τη συμμετοχή του και στο φιλικό της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ– συνεχίστηκε η προετοιμασία του Περιστερίου.

Ταυτόχρονα, Λίνος Χρυσικόπουλος και Ian Miller που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του εν λόγω φιλικού εξαιτίας ενοχλήσεων σε μέση και αστράγαλο, αντίστοιχα, επανήλθαν κανονικά στο πρόγραμμα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, που προετοιμάζει την αρμάδα του για το αυριανό τουρνουά (4-5/9) στο ΣΕΦ κόντρα σε Ολυμπιακό, Λαύριο και τη γαλλική Monaco.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τον Τεράν Πέτεγουεϊ να παίρνει κανονικά μέρος, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (2/9) για το Περιστέρι.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ λόγω ενοχλήσεων στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου τέθηκαν ακόμη ο Ίαν Μίλερ και ο Λίνος Χρυσικόπουλος που δεν έπαιξαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τους «πράσινους», καθώς αιισθάνθηκαν μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο και τη μέση αντίστοιχα.

Οι δύο παίκτες που προφυλάχθηκαν προληπτικά από το τεχνικό επιτελείο, έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και έδειξαν πανέτοιμοι για τη συμμετοχή του Περιστερίου στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο (4-5/9) στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας».

Βέβαια, πριν την προπόνηση της Πέμπτης (2/9), οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου είδαν σε βίντεο το φιλικό με τον Παναθηναϊκό και έγινε εκτενής ανάλυση των λαθών, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».