Οι παίκτες του Περιστερίου επέστρεψαν και πάλι από σήμερα (1/2) στα βάσανα των προπονήσεων, μετά το χθεσινό (31/1) ρεπό που είχαν. Οι “Πρίγκιπες της δυτικής όχθης” άρχισαν έτσι να φουλάρουν τις μηχανές τους ενόψει της μεγάλης μάχης με την ΑΕΚ (6/2) στο ΟΑΚΑ. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, πάντως, έκανε πάλι ατομικό.

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι θα μείνει καιρό στα πιτς. Κάθε άλλο. Ο 30χρονος γκαρντ ανεβάζει στροφές και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινείται από την Δευτέρα (1/2) το Περιστέρι, καθώς οι «κυανοκίτρινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άμυνα, ειδικά για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», που θα διεξαχθεί το Σάββατο (6/2, 20:00, ΕΡΤ 3) στο ΟΑΚΑ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο διεθνής πλέι μέικερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και μετράει πλέον αντίστροφα για την επάνοδο του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.