Τέλειωσαν οι μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης για τους παίκτες του Περιστερίου. Οι “Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης” επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το 4ημερο ρεπό που είχε δώσει στην ομάδα ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Από το πρώτο… προσκλητήριο ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου (17.45, ΕΡΤ Sports) απουσίαζαν οι διεθνείς Σκορδίλης, Σαλούστρος και Αγραβάνης, που έχουν ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα.

Από την άλλη στα πιτς παρέμεινε και πάλι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί πριν πολύ καιρό και κάνει ακόμα θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα.

Ο πολύπειρος γκαρντ, όμως, πάει πλέον από το καλό στο καλύτερο και μετράει πλέον αντίστροφα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Η ομάδα εξάλλου, έχει το μυαλό της στην αυριανή (18/2) κλήρωση του Basketball Champions League, όπου θα μάθει το αντίπαλό της στην φάση των 16 της διοργάνωσης.

Αναλυτικά  η ενημέρωση του Περιστερίου:

Χωρίς τους διεθνείς (Σκορδίλη, Σαλούστρο και Αγραβάνη) επέστρεψε στις προπονήσεις το Περιστέρι winmasters

Έπιασαν δουλειά στο Περιστέρι winmasters μετά την τετραήμερη άδεια που έδωσε στους παίκτες του ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν ξανά στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου (17.45, ΕΡΤ Sports).

Ο προπονητής του Περιστερίου winmasters δεν έχει στην διάθεση του τους τρεις διεθνείς Γάϊο Σκορδίλη, Χρήστο Σαλούστρο και Γιάννη Αγραβάνη, που έχουν ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος μετράει πλέον αντίστροφα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.