Επαγγελματίες θα γίνουν λίαν συντόμως οι Τζουλιάνο Τόλα, Γιάννης Ευσταθιάδης και Ηλίας Μανιάς στο Περιστέρι. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων, οι τρεις νεαροί αθλητές θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τους “κυανοκίτρινους” και θα αποτελούν από τη νέα σεζόν σταθερά μέλη της ανδρικής ομάδας.

Οι δύο πρώτοι έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις στην Basket League τη σεζόν 2020-21. Ο Τόλα έπαιξε σε πέντε αγώνες με το Περιστέρι, έχοντας συνολικά 5 πόντους, 1/3 δίποντα, 3/4 βολές, 3 ριμπάουντ και 1 κόψιμο σε 10 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα. Ο Ευσταθιάδης πάτησε το παρκέ για 57’’ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει ότι οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της ομάδας Τζουλιάνο Τόλα (18χρ., 2,11), Γιάννης Ευσταθιάδης (18χρ., 1,97) και Ηλίας Μανιάς (18χρ., 1,83) θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι τρεις παίκτες, που πήραν το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με το Εφηβικό του Περιστερίου, θα ενταχθούν στην ανδρική ομάδα και θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Ακόμη, στην προετοιμασία του Περιστερίου για τη νέα χρονιά θα συμμετάσχουν και οι Έφηβοι (γεννηθέντες το 2004) Νίκος Φίλιππας, Βαγγέλης Ζούγρης, Γιάννης Φύτρος και Σωτήρης Σταυρακόπουλος».