Η ομάδα του Περιστερίου τερμάτισε στην όγδοη θέση του Πρωταθλήματος, με συνέπεια να διασταυρωθεί με τον Ολυμπιακό και να γνωρίσει τον αποκλεισμό με 2-0, τελειώνοντας έτσι μία σεζόν που άρχισε με πολλές φιλοδοξίες. Ο ΓΣΠ έτσι έχει την ευχέρεια να ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, έτσι ώστε να εμφανιστεί ακόμη ισχυρότερο και να έχει ακόμη καλύτερη πορεία.

Οι “Πρίγκιπες” της Δυτικής όχθης αναμένεται να προχωρήσουν σε ορισμένες διοικητικές ανακατατάξεις, για να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα του προπονητή αλλά και των παικτών που θα απαρτίσουν το ρόστερ. Οι Περιστεριώτες έχουν τη διάθεση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζει με τον Milan Tomic, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, με στόχο να δουν αν υπάρχουν εκ νέου προοπτικές συνεργασίας. Άλλωστε στον 49χρονο τεχνικό πιστώνεται η ευρεία χρήση νέων παιδιών όπως ο Σταυρακόπουλος, ο Φύτρος κι ο Μπιλάλης, που είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο.

Σε περίπτωση που ο Tomic δεν συνεχίσει στο Περιστέρι τότε η διοίκηση της ομάδας όπως είναι λογικό θα βγει στην αγορά των προπονητών και τότε θα εξετάσεις τις επιλογές της. Τότε μία από αυτές θα είναι δεδομένα ο Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος αποχώρησε από τον Κολοσσό Ρόδου έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας. Το πέρασμα του Έλληνα τεχνικού στους Ροδίτες χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένο, καθώς και τις δύο σεζόν που έβαλε τον Κολοσσό στα play-off, ενώ φέτος οι θαλασσί κατέκτησαν την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, αλλά γνώρισαν τον αποκλεισμό με 2-0 στα προημιτελικά από την εντυπωσιακή ομολογουμένως Λάρισα.