Το Περιστέρι ανακοίνωσε σήμερα (8/2) το μεσημέρι την ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και ο νέος προπονητής του συλλόγου, σήκωσε αμέσως τα μανίκια και έπιασε δουλειά. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πήγε στο κλειστό της οδού “Τζον Κένεντι” το απόγευμα γνωρίστηκε με τους παίκτες του και στην συνέχεια τους… έβαλε στα ζόρια, καθώς έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Κανονικά βέβαια, η ομάδα θα έπρεπε να ρίξει το βάρος στην προπόνηση στο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη (10/2) στο ΟΑΚΑ. Η ΕΟΚ, όμως, ανέβαλε το ματς, λόγω της επέλασης του κορονοϊού στους πράσινους.

Πριν από την προπόνηση όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19, βάσει των οδηγιών που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου για την σημερινή προπόνηση και την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό:

Την πρώτη προπόνηση με το Περιστέρι πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (8/2) ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων», αφού είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας, στην συνέχεια μπήκε στο γήπεδο και θέλησε άμεσα να βάλει τις δικές του αρχές και την φιλοσοφία του στον τρόπο παιχνιδιού.

Πριν από την προπόνηση όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Σε αναβολή οδηγήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και το Περιστέρι, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Παναθηναϊκού.