Σεισμός και μάλιστα πολλών βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έχει ξεκινήσει στο Περιστέρι. Οι εξελίξεις στην ομάδα είναι ραγδαίες. Παρελθόν αποτελεί από τον σύλλογο ο Ανδρέας Πολέμης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη και μέλους του ΔΣ της ΚΑΕ!

Σαν να μην έφτανε ενώ ο επικείμενος ερχομός του Βαγγέλη Μάντζαρη στην ομάδα, «τελειώνει» τον Γιάννη Αθηναίου!

Όσον αφορά στον Ανδρέα Πολέμη ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί 100% το γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο Πολέμης υπήρξε τα τελευταία χρόνια το στήριγμα του συλλόγου στο οικονομικό κομμάτι και εκείνος που έχτισε το νέο Περιστέρι και το έκανε υπολογίσημη δύναμη.

Η αποχώρησή του σίγουρα προκαλεί τριγμούς στον σύλλογο και η εξέλιξη αυτή φέρνει αρκετά μαύρα σύννεφα πάνω από την ομάδα.

Από την άλλη σε εξέλιξη είναι η προσθήκη του Βαγγέλη Μάντζαρη στο ρόστερ της ομάδας. Το συμβόλαιο του 30χρονου γκαρντ με τον Προμηθέα ήταν τρίμηνο. Τελείωσε και ο παίκτης και η ομάδα δείχνουν πως δεν θα το ανανεώσουν. Ο Μάντζαρης, πάντως, δείχνει να τα έχει βρει με το Περιστέρι και έτσι οδεύει προς το κλειστό της οδού «Τζον Κένεντι».

Ο ερχομός του Μάντζαρη, όμως, προκαλεί ανακατατάξεις στο ρόστερ. Σενάρια αναφέρουν ότι έλευση του Μάντζαρη οδηγεί στην έξοδο τον Γιάννη Αθηναίου..

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δείχνει να θεωρεί ότι με την προσθήκη του Μάντζαρη η ομάδα είναι «γεμάτη» στην γραμμή των κοντών και πρέπει να υπάρξει αποσυμφόρηση με τον Γιάννη Αθηναίου να είναι ο παίκτης που φαίνεται ότι δεν χωράει στα πλάνα του «Άρτζι» για το αύριο.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Πεδουλάκης δεν χρησιμοποίησε τον Αθηναίου στο ματς της Κυριακής (13/12) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, δείχνει πολλά…

Το ωραίο είναι, πάντως, πως όταν ο Πεδουλάκης ήταν πέρσι στον Παναθηναϊκό είχε φέρει τον Αθηναίου στο «τριφύλλι», δείγμα του ότι θεωρούσε πολλή σημαντική τη αξία του…