«Παρελθόν» αποτελεί και επίσημα από σήμερα για το Περιστέρι ο Abdul Gaddy. Το Περιστέρι ανακοίνωσε και επίσημα ότι τον «χωρισμό» με τον 28χρονο γκαρντ, τονίζοντας ότι το συμβόλαιο του Abdul Gaddy λύθηκε κοινή συναινέσει.

Το διαζύγιο δεν προκάλεσε έκπληξη. Η έλευση του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο έφερε αλλαγές και στο ρόστερ, καθώς ο «Άρτζι» ήθελε να κάνει κάποιες… επιδιορθώσεις στην ομάδα.

Γι αυτό άλλωστε και ζήτησε και πέτυχε την επιστροφή του Ryan Harrow στην ομάδα. Ο Abdul Gaddy φαίνεται ότι ήταν μια απ’ αυτές από τις αλλαγές και εδώ και μέρες είχε διαρρεύσει ότι ο παίκτης έχει «τελειώσει» για την ομάδα και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του, κάτι που έγινε σήμερα.

Ο Αμερικανός δεν έπαιξε πολύ, αλλά άφησε θετικές εντυπώσεις πάντως, τουλάχιστον στο… οργανωτικό κομμάτι.

Ο Abdul Gaddy αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια με την ομάδα στην Basket League και είχε απολογισμό 7,4 πόντους και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στο Basketball Champions League έπαιξε σε 2 ματς και είχε μέσο όρο 9,5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας για το διαζύγιο με τον Abdul Gaddy:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Αμπντούλ Γκάντι και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».