Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του Περιστερίου, ο Deandre Kane συνεχίζει τα «ταχύρυθμα» μαθήματα με το προπονητικό επιτελείο, προκειμένου να μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται την ομάδα και τα συστήματα. Ο Kane… κάνει «εντατικά» για να μπει άμεσα στο κλίμα και να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα στην μάχη της Τετάρτης (12/2) με τον Προμηθέα στην Πάτρα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος, εξάλλου μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς και τον διακαή πόθο της ομάδας στην διοργάνωση:

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου και οι δηλώσεις του Νίκου Παπανικολόπουλου:

Η αφομοίωση του τρόπου παιχνιδιού του Περιστερίου winmasters από τον Ντεάντρε Κέιν, μέσα από ταχύρυθμα μαθήματα από το προπονητικό επιτελείο, αποτελεί την προτεραιότητα του Νίκου Παπανικολόπουλου και των συνεργατών του.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει το «ντεμπούτο» του στον μεγάλο ημιτελικό του κυπέλλου την Τετάρτη (12/2) κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα και από χθες που έφτασε στην Αθήνα μαθαίνει τα συστήματα και τους συμπαίκτες του.

Από κει και πέρα, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη «μάχη» με τον Προμηθέα και στο Περιστέρι winmasters άπαντες έχουν επίγνωση της σπουδαιότητας του αγώνα.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ο ημιτελικός με τον Προμηθέα στην Πάτρα, που δίνει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Στόχος μας είναι η νίκη και η διεκδίκηση του τροπαίου, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης, την δυναμική του αντιπάλου και το πλεονέκτημα που του δίνει το γεγονός ότι παίζει εντός έδρας» υποστήριξε ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Νίκος Παπανικολόπουλος και συμπλήρωσε: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να φέρουμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στον Οργανισμό του Περιστερίου. Κάτι που θέλουμε όλοι και το θέλουν όλοι στο Περιστέρι».