Την Κυριακή (7/11) ο Δημήτρης Μωραΐτης έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Περιστερίου. Στο ίδιο παιχνίδι, δυστυχώς, υπέστη και έναν τραυματισμό, που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (8/11) η ομάδα των δυτικών προαστίων, ο Μωραΐτης υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς αριστερής πηχιοκαρπικής κατά τη διάρκεια της 4ης περιόδου της χθεσινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, με συνέπεια να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη (10/11) το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από την ιατρική ομάδα του Νίκου Πισκοπάκη.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό ο 22χρονος γκαρντ πέτυχε 13 πόντους με 4/7 τρίποντα και 1/2 βολές, ενώ είχε ακόμα 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 23’09’’. Μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε συνολικά 7 πόντους με 3/8 σουτ σε τέσσερις αγώνες στην Basket League…

Φυσικά και αυτό δεν είναι το καλύτερο νέο που θα μπορούσε να ακούσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μία ημέρα πριν από την αυριανή αναχώρηση της ομάδας για τη Δανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (10/11) τους Bakken Bears. Αύριο θα φανεί εάν θα έχει τουλάχιστον τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.