Την ευκαιρία να ξεμουδιάσει από τις προπονήσεις είχε σήμερα το Περιστέρι σε φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας, που έγινε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο προπονητής της ομάδας της «δυτικής όχθης», Νίκος Παπανικολόπουλος είχε την ευκαιρία να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα αν και η ομάδα έπαιξε με πολλές απουσίες.

Στο φιλικό δεν έπαιξαν οι Abdul Gaddy, Steven Gray, Γάϊο Σκορδίλη, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Χρήστο Σαλούστρο, προκειμένου να προφυλαχθούν,.

Από την άλλη, ο Terran Petteway  έπαιξε με το Περιστέρι στο πρώτο 20λεπτο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Το φιλικό ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και έτσι δεν κρατήθηκε σκορ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου για το φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας:

«Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) το Περιστέρι στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας.

Δεν κρατήθηκε σκορ, αλλά ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών και να προβούν σε διορθώσεις εν όψει του εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Κολοσσό το επόμενο Σάββατο (24/10).

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι πολλά συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν από το παιχνίδι με την ομάδα της Νίκαιας, καθώς οι «κυανοκίτρινοι» δεν χρησιμοποιήσαν τους Abdul Gaddy, Steven Gray, Γάϊο Σκορδίλη, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Χρήστο Σαλούστρο, για να προφυλαχθούν, όπως και τον Terran Petteway  που έπαιξε στο πρώτο 20λεπτο, αλλά όχι στο δεύτερο ημίχρονο».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ