Πράξη των όσων είπε κατά την επιστροφή του στο Περιστέρι, κάνει  ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο έμπειρος τεχνικός είχε δηλώσει κατά την παρουσίασή του πως στόχος είναι η ανάδειξη νεαρών και ταλαντούχων παικτών, μέσα από το πλαίσιο της δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Για τον λόγο αυτό η περίπτωση του Μιχάλη Λούντζη, ενδιαφέρει τον Πεδουλάκη που έχει δώσει το ”πράσινο φως΄΄ στο να ενταχθεί στην ομάδα με την μορφή δανεισμού, καθώς Ο 20χρονος γκαρντ ανήκει στον Παναθηναϊκό Superfoods (έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου), πλην όμως δύσκολα θα επιστρέψει στο ρόστερ δεδομένης της διάθεσης που υπάρχει.

Μάλιστα ήδη υπάρχει κρούση από πλευράς του Περιστερίου στον Παναθηναϊκό και οι οποίοι συμφωνούν στην μετακίνηση του. Προφανώς οι «πράσινοι» κρίνουν πως υπό την καθοδήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη, που δουλεύει καλά με τους νέους παίκτες, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη.

Ήδη φέτος ο διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες (αλλά και μια φορά με την Ανδρών) άσος έκανε καλή χρονιά ως δανεικός στα Τρίκαλα μετρώντας 8,9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 27:22 κατά μέσο όρο.