Ο αρχηγός του Περιστερίου, Αλέκος Πέτρουλας, έδωσε το σύνθημα για την κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση (20/4, 16:00) με τον Άρη, αλλά προέκυψε πρόβλημα με τον έτερο αρχηγό, Αντώνη Μάντζαρη.

Το Δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει: “Ο πολύπειρος φόργουορντ και οι συμπαίκτες του προετοιμάζονται εντατικά για τον “τελικό” με τους “κίτρινους” περιμένοντας τη στήριξη των οπαδών του τους σε ακόμη ένα ματς.

“Είναι ακόμη ένας τελικός για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε ώστε να κάνουμε το ένα από τα δύο βήματα που απαιτούνται ώστε να κρατήσουμε το Περιστέρι στην κατηγορία», δήλωσε αρχικά ο Πέτρουλας και συνέχισε:  “Ο Άρης είναι μια από τις σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από μέρους μας ώστε να τα καταφέρουμε”.

Κλείνοντας, απηύθυνε κάλεσμα στους Περιστεριώτες να δώσουν βροντερό «παρών» στο κλειστό: “Θέλουμε τον κόσμο  να είναι δίπλα μας για ακόμη ένα ματς. Είναι αυτονόητο πως η στήριξή του είναι πολύ πολύτιμη για εμάς». Στα αγωνιστικά, διάστρεμμα υπέστη λίγα λεπτά πριν το φινάλε της χθεσινής προπόνησης ο Αντώνης Μάντζαρης με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη”.