Κάλεσμα στον κόσμο κάνει η ΚΑΕ Περιστέρι τον οποίο ευχαριστεί για την συμπαράστασή του στα ματς του πρώτου γύρου και ρίχνει τις τιμές στα “διαρκείας”! Σε εποχές δύσκολες για την κοινωνία η διοίκηση των “Πριγκίπων” πρωτοπορεί.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει: “Σε αυτά τα ματς ο κόσμος έχει αποτελέσει τον “έκτο παίκτη” της ομάδας του Τζίμη Κουστένη, ο οποίος θέλει και στη συνέχεια να παίζει με… αβαντάζ στο Περιστέρι. Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοινώνει πως συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στη μισή τιμή!

Αγοράζοντας κάρτα διαρκείας στηρίζετε την ομάδα και δεν χάνετε καμία από τις ανεπανάληπτες στιγμές που πρόκειται να μας χαρίσει στο μέλλον!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στο κλειστό για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια προμηθευόμενοι το εισιτήριό τους καθημερινά (Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00-15:00) από τα γραφεία της ΚΑΕ στο “Ανδρέας Παπανδρέου” (τηλ 210.57.78.190, υπεύθυνη γραμματείας Κόλλια Κατερίνα). H “μάχη” συνεχίζεται! Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη! Όλοι δίπλα στον Γ.Σ.Π.”.