Καταπληκτικό ντεμπούτο πραγματοποίησε με τα κυανοκίτρινα, ο Τάιλερ Χάινς (11 π.-7 ριμπ. σε 21 λεπτά), συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανατροπή και τη νίκη του Περιστερίου επί του Απόλλωνα Πατρών. Ο δυναμικός σέντερ μίλησε στο www.peristeribc.gr:

“Ερχόμενος στην Ελλάδα πριν από ένα μήνα και δουλεύοντας με το Περιστέρι αισθάνθηκα πως εδώ είναι το μέρος που θέλω να βρίσκομαι. Μου αρέσουν η όλη ατμόσφαιρα της ομάδας, η ιστορία, οι φίλαθλοι οι παίκτες και οι προπονητές. Ειλικρινά αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου έχοντας όλες τις ανέσεις”, δήλωσε αρχικά ο Τάιλερ και συνέχισε:

“Ανυπομονούσα να υπογράψω στο Περιστέρι και να ξεκινήσω να αγωνίζομαι εδώ. Ο κόουτς μου έδωσε μια καταπληκτική ευκαιρία και ήθελα να τον δικαιώσω γι’ αυτό. Ήθελα να κάνω τη βρώμικη δουλειά στο παιχνίδι, να μαζέψω τα ριμπάουντ, να κάνω σκληρά σκριν και να παίξω με μεγάλη ένταση και συναίσθημα”.

Ακολούθως δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των συμπαικτών του λέγοντας πως: “Έχοντας τέτοιους εκπληκτικούς συμπαίκτες κάνουν να είναι πολύ εύκολο να πετύχω να μαζέψω ριμπάουντ και να βρεθώ σε θέση για σκοράρισμα”, πριν ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία που του έδωσαν:

“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση αλλά και όλους τους ιθύνοντες του Περιστερίου που μου δίνουν την ευκαιρία να δείξω πόσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με πολλούς τρόπους αλλά και να μάθω πράγματα από κάποιους πιο έμπειρους, να πάρω πολύτιμες συμβουλές και να κοιτάξω προς τα πάνω”.

Κλείνοντας, ο Χαινς εξέφρασε την αισιοδοξία πως το Περιστέρι θα πάει πολύ καλά φέτος:
Αισθάνομαι πραγματικά πως πρόκειται να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Όσο συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να ακούμε τους προπονητές μας παίζοντας σκληρά ως ομάδας νομίζω πως θα πάρουμε πολλά… κεφάλια ομάδων της Α1“.

Το “παρών” στις εξέδρες του κλειστού έδωσε χθες, για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, η παλιά μεγάλη δόξα του Περιστερίου, o Άγγελος Κορωνιός, που παρακολούθησε το ματς μαζί με τον Δήμο Ντικούδη. Ο παλαίμαχος πλέι μέικερ, που μεγαλούργησε στο παρελθόν με την κυανοκίτρινη φανέλα, έζησε έντονα το ματς και στο τέλος έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Μάλιστα, ακόμη κι όταν η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ με 11 πόντους, εκείνος πίστευε στην ανατροπή!

Στο πλευρό του Περιστερίου βρέθηκε και ακόμη ένα παλιό “αστέρι” της ομάδας, ο Γιώργος Αγιασωτέλης, ο οποίος μάλιστα επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας μας μετά το τέλος του παιχνιδιού και συγκινημένος συνεχάρη τον Τζίμη Κουστένη και τους παίκτες του.