Από την αρχή είχε φανεί ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και το Περιστέρι έχουν… τελειώσει και δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Αργύρη Πεδουλάκη. Από την αρχή, όμως, είχε φανεί ξεκάθαρα επίσης ότι το διαζύγιο δεν θα είναι εύκολο. Και δεν είναι, καθώς οι δυο πλευρές δεν δείχνουν να τα βρήκαν στο θέμα της λύσης της συνεργασίας τους και φαίνεται πως οδεύουν στα δικαστήρια!

Ο Μαυροκεφαλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να παραμείνει στην ομάδα με τον «Άρτζι» στο τιμόνι, καθώς δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Πεδουλάκη, από την περίοδο που ήταν οι δυο τους στον Παναθηναϊκό.

Το Περιστέρι από την άλλη δεν ήθελε να κρατήσει τον παίκτη με το ζόρι και έτσι αποφάσισε να κάνει πράξη την επιθυμία του για διαζύγιο.

Έλα όμως, που οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο θέμα της αποζημίωσης που πρέπει να πάρει ο παίκτης.

Ο Μαυροκεφαλίδης είχε να λάβει ακόμα 130.000 ευρώ από την ομάδα για φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης ζήτησε να πάρει 100.000 ευρώ απ’ αυτά τα χρήματα.

Το Περιστέρι δεν συμφώνησε. Η πρότασή του προς τον παίκτη ήταν 70.000 ευρώ.

Ούτε το Περιστέρι ούτε ο παίκτης δέχτηκαν να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ο μεν Μαυροκεφαλίδης δεν πέφτει κάτω από τα 100.000 ευρώ, ο δε σύλλογος της «δυτικής όχθης» δεν ανεβαίνει πάνω από τα 70.000 ευρώ.

Οι δυο πλευρές έχουν… στυλώσει τα πόδια και δεν κάνουν πίσω. Έτσι Μαυροκεφαλίδης και Περιστέρι δείχνουν να οδεύουν ακάθεκτοι προς τα δικαστήρια.

Το Περιστέρι, πάντως, έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Μαυροκεφαλίδη στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος έκλεισε στην ομάδα.