Μπορεί σε ένα ματς που κέρδισε με σχετική διαφορά ο νικητής, να κερδίσει τις εντυπώσεις ο ηττημένος; Μπορεί. Όσοι είδαν απόψε το Περιστέρι – Ίκαρος, το αντελήφθησαν. Η ομάδα της Καλλιθέας με την ψυχολογία στα ύψη λόγω της παρουσίας του Γιώργου Καλαφατάκη, αλλά και με ρόστερ… πλέι οφ δεν ήταν έκπληξη. Οι “πρίγκιπες” όμως που έγιναν άνω κάτω μέσα στην εβδομάδα με την φυγή του Θορν, άφησαν την καρδιά τους στο παρκέ.

Στον πίνακα αντί άλλων σημειώσεων που αφορούν σε τακτικές έγραψα τη λέξη ενέργεια. Αυτό είχαν οι παίκτες μου σήμερα. Παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Περιστέρι”, μας απάντησε ο Τζίμης Κουστένης  όταν τον ρωτήσαμε σχετικά.

Και συμπλήρωσε: “Είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος  για το μέλλον της ομάδας. Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια σε άμυνα και επίθεση, αλλά αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα με τεράστιο ταλέντο. Έχουμε την ευκαιρία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω All Star Game να ενισχυθούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα, ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια”.

Στο μεταξύ, από Δευτέρα, υπό αντίξοες (οικονομικές) συνθήκες ξεκινά το σαφάρι της αναζήτησης ενός περιφερειακού και ενός ψηλού ξένου. Ειδικά κάτω από τα καλάθια το πρόβλημα είναι έντονο. Το ξέρουν Κουστένης και διοίκηση…