Στο Περιστέρι, προκειμένου να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο νέο project του coach Tomic που φαίνεται να δίνει καίρια λεπτά στους νεότερους, παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Χρηστίδης.

O 23χρονος «ψηλός», που κέρδισε τις πρώτες του παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, αγωνιζόταν μέχρι και πέρυσι στην Α2 Ανδρών με τη Β’ ομάδα των «ερυθρόλευκων», με την οποία μέτρησε 22 εμφανίσεις αλλά και 10 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά 20 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 23χρονου σέντερ, Βασίλη Χρηστίδη, στο Περιστέρι ως το τέλος της φετινής σεζόν».

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση από πλευράς Περιστερίου: «Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Βασίλη Χρηστίδη (23χρ., 2.08), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βασίλης Χρηστίδης, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Περιστερίου Vitabiotics. Ήρθα σε μια ομάδα, όπου προετοιμάζεται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδος με την ΑΕΚ, που είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε σκληρά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».