Μπορεί το Περιστέρι να περιμένει μέχρι την πρωτομαγιά για να επιβεβαιώσει την παραμονή του στην κατηγορία (και μην σας φανεί περίεργο αν τα πάντα κριθούν στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, ή ακόμα κι αν εξαρτώνται πράγματα από τα αποτελέσματα σε Δράμα και Καβάλα), όμως οι διοικούντες ήδη ετοιμάζουν ταξίδι μοναχά για… πάρτη τους!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει σχεδόν κλείσει ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, στο διάστημα 10-19 Μαΐου. Όχι δεν πρόκειται για πριν κατάκτησης στόχων (αν και μοιάζει), αλλά για ένα τουρνουά, από το οποίο θα βγουν και κάποια χρήματα (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 10.000 δολάρια), από τα οποία ενδεχομένως θα κλείσουν και κάποιες τρύπες του προϋπολογισμού.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στην αποστολή να συμπεριληφθούν κι άλλοι παίκτες, άλλων ομάδων -που θα έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις-, προκειμένου για το αξιόμαχο του συνόλου που θα εμφανιστεί στο Ντουμπάι.

Άλλωστε, όσοι ξένοι έχουν παραμείνει στο ρόστερ ως το τέλος, δεν είναι βέβαιον ότι θα επιλέξουν να ταξιδέψουν στα παράλια του περσικού κόλπου. Είναι αυτονόητο πως για να πάνε όλα καλά και να μετατραπεί η συμμετοχή στο τουρνουά σε μια επικερδή παραδεισένια απόδραση, θα πρέπει να έχει… σωθεί η παρτίδα, γιατί διαφορετικά ποιος θα έχει κέφι να παίξει σε αγώνες στην αραβική χερσόνησο