Έχουν όραμα, δεν έχουν (πολλά) χρήματα, αλλά το παλεύουν. Στη χθεσινή βραδιά στη Ζαλοκώστα, στο Μπουρνάζι, παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, οι διοικούντες το Περιστέρι δεν επιδίωξαν να ωραιοποιήσουν καταστάσεις. Το αντίθετο. Μπορεί να έχουν επιτύχει μία μικρή υπέρβαση μέχρι στιγμής, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο χορηγικό κομμάτι, αλλά όπως αποκάλυψαν δίνουν μάχη με την καθημερινότητα. 

Αυτή η σεζόν και η επόμενη θα είναι δύσκολες, αλλά από το 2014-2015 πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα Περιστέρι δυνατό και καθαρό“, “δήλωσε” μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ και “αμφιτρύων” της βραδιάς, Στέφανος Κιουριτζόγλου, επισημαίνοντας την δυσχερή θέση της εταιρίας ελέω παλαιοτέρων χρεών. 

“Ακόμη είναι νωρίς για να χαμογελάμε. Ακόμη έχουμε δρόμο”, μας έλεγε ο τεχνικός της ομάδας Τζίμης Κουστένης για να τον… ακούσουν οι παίκτες του. Το “basketblog.gr” έδωσε το “παρών” στην περιστεριώτικη συνάθροιση, αλλά βεβαίως αποτελεί πάγια τακτική μας να μην αποκαλύπτουμε περισσότερες λεπτομέρειες σε ένα δείπνο, όπου μεταξύ τυρού και… οίνου (έστω κι αν εμείς ούτε φάγαμε, ούτε ήπιαμε από επιλογή μας) ζητούμενο είναι η χαλάρωση και η διαφορετικότητα.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Περιστέρι αναφέρει τα εξής: “Ένα όμορφο βράδυ, συντροφιά καλού κρασιού και εξαιρετικού φαγητού, πέρασαν χθες το βράδυ στο μεζεδοπωλείο “Ο Πλακιάς” στο  Μπουρνάζι (Ζαλοκώστα 34, Περιστέρι) μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Περιστερίου με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Στέφανος Κιουριτζόγλου, τα μέλη του ΔΣ, Αναστάσιος Σκορδάκης και Γεώργιος Παπάογλου, το ιστορικό στέλεχος της ομάδας, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ο γενικός διευθυντής, Κώστας Κώτσης, ο γιατρός μας, Περικλής Παπαλός, ο υπεύθυνος marketing Δημήτρης Μπαλής, ο υπεύθυνος ασφαλείας, Βασίλης Πανώριος αλλά και ο κόουτς Τζίμης Κουστένης μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Μάριο Γούναρη είχαν μια χαλαρή κουβέντα με τους εκπροσώπους του Τύπου, που μας έκαναν την τιμή να έρθουν στην παρέα μας.

Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τη δύσκολη προσπάθεια του Περιστερίου τη φετινή χρονιά σε αγωνιστικό αλλά κυρίως σε διοικητικό επίπεδο και κράτησε μέχρι αργά. “Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ. Αποτελεί τιμή για εμάς που είστε δίπλα μας και αντιμετωπίζετε τόσο καλά την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μας“, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κιουριτζόγλου».