Του Φώτη Δουκάκη
03/02/2012 (00:29)

Κανείς δεν περίμενε πως η φετινή σεζόν θα ήταν εύκολη για το Περιστέρι. Ενδεχομένως να μην περιμέναμε πως θα είναι τόσο δύσκολη, όμως αν κάποιοι είναι μαθημένοι στα δύσκολα, αυτοί είναι οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης.
Μπορεί να ξέμειναν από παίκτες αλλά δεν το βάζουν κάτω κι ετοιμάζονται να ενισχύσουν την ομάδα με έναν πολλά υποσχόμενο πιτσιρικά, τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς.

Πρόκειται για ένα από τα ταλέντα που διαθέτουν οι Σέρβοι. Με ύψος 2μ01 παίζει από 1-3 και έχει… φοιτήσει στη μεγάλη της Παρτιζάν σχολή. Ήταν αντίπαλος των Εθνικών μας με τους 90ρηδες και στα 21 του βγαίνει για πρώτη φορά εκτός της ευρύτερης περιοχής, καθώς πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Μπουντούσνοστ (Μαυροβούνιο) και φέτος έπαιζε στη Μέταλατς.

Ο Μίτροβιτς έχει κάποιες συμμετοχές στην Ευρωλίγκα και στο Γιούροκαπ (με Παρτιζάν και Μπουντούσνοστ, αντίστοιχα) και φέρνει μαζί του πολύ καλές συστατικές επιστολές, αλλά και το “λέτερ οφ κλίαρενς“, που σημαίνει πως μόλις ανάψει το “πράσινο φως” για να έρθει στην Ελλάδα, είναι έτοιμος να παίξει.