To Περιστέρι θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος φόργουορντ της ομάδας της «δυτικής όχθης» δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον καρπό και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από την εκτός έδρας μάχη (11/4) με τον «δικέφαλο» στην Θεσσαλονίκη στην 21η Αγωνιστική της Basket League.

Ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει πάντως, άλλους δυο πονοκεφάλους ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Jaye Crockett (κάνει ατομικό πρόγραμμα) και Terran Petteway (νιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα) δεν συμμετέχουν ακόμη στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου:

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου για την αναμέτρηση της Κυριακής (11/4, 17:00, ΕΡΤ 3) με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δίνει μεγάλη έμφαση στην τακτική, παρότι ετοιμάζει την ομάδα μετ’ εμποδίων.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει βγει οριστικά νοκ άουτ, λόγω του προβλήματος στον καρπό, που τον κράτησε εκτός και από την συνάντηση με τον Προμηθέα.

Παράλληλα, τόσο ο Τζέι Κρόκετ (κάνει ατομικό πρόγραμμα), όσο και ο Τεράν Πέτεγουει (νιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα) δεν συμμετέχουν ακόμη στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Τέλος, πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (9/4) σε τεστ Covid-19 υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου, ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, εν όψει του αγώνα της Κυριακής (11/4) με τον ΠΑΟΚ.