Μετά τον Φίλιππο, η Άμιλλα! Τα παιδιά των Ακαδημίας της συμπολίτισσας Άμιλλας Περιστερίου, στην οποία θήτευσε ως προπονητής ο Αντώνης Μάντζαρης, θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ΚΑΕ Περιστέρι στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι: “Τα παιδιά των Ακαδημιών της ΑΜΙΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ομάδας μας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (25/11, 17:00). Στο πλαίσιο της επιθυμίας της να έχει στο πλευρό της τη νεολαία της πόλης, αλλά και τα σωματεία της περιοχής μας, που καλλιεργούν το άθλημα με υπευθυνότητα και συνέπεια, η ΚΑΕ Περιστέρι συνεχίζει το πρόγραμμα φιλοξενίας Ακαδημιών από την ευρύτερη περιοχή.

Μετά τα “αστεράκια” του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, που ήταν καλεσμένοι μας στο ματς με τον Ολυμπιακό (και τώρα ευπρόσδεκτα είναι), σειρά παίρνουν αυτά της ΑΜΙΛΛΑΣ, ομάδα στην οποία έχει θητεύσει ως προπονητής ο άσος του Περιστερίου, Αντώνης Μάντζαρης.  Μάλιστα, ο δυναμικός γκαρντ θα είναι εκείνος που θα μοιράσει αύριο τις προσκλήσεις στα παιδιά!

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΚΑΟΔ είναι ήδη στη διάθεσή τους. Αύριο από τις 09.30 έως τις 15.00, το Σάββατο 10.00-12.00, αλλά και την Κυριακή δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης από τα γραφεία του συλλόγου μας, στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α !

Να υπενθυμίσουμε πως συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας”.