Έπιασε δουλειά στο Περιστέρι ο Jordan Ford. Ο Αμερικανός γκαρντ πληροφορήθηκε από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο τα συστήματα της ομάδας και ακολούθως πήρε μέρος στην προπόνηση, την πρώτη του από την ημέρα που κατέφτασε στη χώρα μας.

«Με υποδέχθηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας πολύ καλά, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Το βασικό πράγμα που θέλω είναι να κερδίζω παιχνίδια. Έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και μου άρεσε πολύ. Έχω αρκετό χρόνο για να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες μέχρι το πρώτο παιχνίδι και αυτό θα συμβεί μέρα με την μέρα. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος του Περιστερίου», δήλωσε στο σάιτ του Περιστερίου ο Αμερικανός γκαρντ.

«Το βασικό συστατικό του παιχνιδιού μου είναι το μακρινό σουτ. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με το σουτ μου, αλλά παράλληλα να ανοίξω και το γήπεδο και να δώσω μια έξτρα πάσα», πρόσθεσε το νέο μέλος του Περιστερίου.

Όσον αφορά στους δύο παίκτες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Ζώης Καράμπελας υπέστη κάκωση στο πέλμα. Κάκωση στον αυχένα έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Jorge Gutierrez. Τέλος, ο Jaye Crockett ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά την επέμβαση (οξεία σκωληκοειδίτιδα) στην οποία υποβλήθηκε.