Το Περιστέρι έβγαλε ανακοίνωση ότι ο Δημήτρης Μωραΐτης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή  στην Τενερίφη για το αυριανό (14/12, 21:30) παιχνίδι κόντρα στην Τενερίφη λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί  για την πρότελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League . Ωστόσο ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει στην διάθεσή του τον Γιώργο Γκιουζέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Χωρίς τον Δημήτρη Μωραΐτη που έμεινε στην Αθήνα, λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί, αλλά με τον Γιώργο Γκιουζέλη να επιστρέφει, το Περιστέρι bwin ταξιδεύει για την Τενερίφη, όπου το βράδυ της Τετάρτης (14/12, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Club Baloncesto 1939 Canarias για την πρότελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League.

Για το προσεχές παιχνίδι με την Τενερίφη ο Θεσσαλονικιός point guard Στέλιος Πουλιανίτης (27 χρονών, 1.90μ) δήλωσε:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή και στο Basketball Champions League και την Ισπανική Λίγκα. Είναι ένας αγώνας που χρειάζεται 40 λεπτά συγκέντρωση, ενέργεια και αφοσίωση στο αμυντικό πλάνο από τη στιγμή που έχει δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια η Τενερίφη ότι έχει πολλούς και διάφορους τρόπους για να σκοράρει»

Και συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ πειστικοί στο αμυντικό μας πλάνο ιδιαίτερα, αλλά και στο επιθετικό, προκειμένου να υλοποιήσουμε το πλάνο του προπονητή μας».