Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέστρεψε στο Περιστέρι και αναμένεται να… χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν, έχοντας στο πλευρό του δυο έμπειρους assistant coach στο πλευρό του. Ο «Άρτζι»που θέλει  να… χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν, θέλοντας να βάλει τις βάσεις ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό, το οποίο θα παλεύει κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους, επέλεξε να έχει συμπαραστάτες του, το Νίκο Παπανικολόπουλο  ειχε αποκαλύψει το Basketblog από τις 15/6 και τον Νίκο Ρήγγα.

Έτσι η ομάδα του Περιστερίου και επίσημα ανακοίνωσε τους συνεργάτες του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας των δυτικών προαστίων

Η Ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την πρόσληψη των Νίκου Παπανικολόπουλου και Νίκου Ρήγγα στο τεχνικό επιτελείο της Ανδρικής ομάδας.

Ο 39χρονος καλαματιανός προπονητής, με την σπουδαία διαδρομή ως παίκτης, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, επιστρέφοντας, έτσι, στον ΓΣΠ μετά από 8 χρόνια, καθώς είχε φορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα την σεζόν 2009-10.

Μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας (2015-18), όπου, ουσιαστικά, ξεκίνησε την… δεύτερη καριέρα του, μετά από αυτή του αθλητή, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε: Ποσειδώνα Καλαμάτας, Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ, Άρη, Ιωνικό ΝΦ, Ολυμπιακό, ΑΕ Λάρισας, Τέραμο (Ιταλία), Κολοσσό Ρόδου, ΓΣ Περιστερίου, Ηρακλή, Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό και Ίκαρο Χαλκίδας.

O Νίκος Ρήγγας (33 ετών) επίσης θα επανδρώσει το τεχνικό τιμ της Ανδρικής ομάδας ως συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και παράλληλα αναλαμβάνει και την ομάδα των Παίδων.

Tην περασμένη αγωνιστική περίοδο ο κόουτς Ρήγγας εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην Δάφνη Δαφνίου, στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά, περνώντας από όλες της προπονητικές… βαθμίδες, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει και στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο ΓΣ Περιστερίου καλωσορίζει τον Νίκο Παπανικολόπουλο και τον Νίκο Ρήγγα στην οικογένεια του και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανοκίτρινα χρώματα».