Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην ΕΡΤ μετά την επικράτηση του Περιστερίου επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση σε σχέση με χθες και ήταν πολύ αποτελεσματικοί στην άμυνα. Τέλος ο 41χρονος προπονητής σχολίασε και τον τελικό του Super Cup, λέγοντας ότι είναι 50-50, καθότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές και ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Βγάλαμε τον εαυτό μας, αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Χθες δεν παίξαμε καλά, ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα. Στη ζωή επιτρέπεται να μην παίξεις καλά, αλλά δεν επιτρέπεται να μην κάνεις αυτοκριτική και να μην αντιδράς. Αυτά κάναμε και βελτιώσαμε πολλά πράγματα. Φαίνεται η διάθεση των παιδιών, είναι έτοιμα να θυσιαστούν για την ομάδα και να τη βοηθήσουν να κερδίσει.

Για την εμφάνιση του Νίκου Χουγκάζ και του Βαγγέλη Ζούγρη: «Τα παιδιά ήταν καλά. Γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα, ειδικά σε σχέση με χθες, που δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία, βγάλαμε τα σουτ και ο Νίκος Χουγκάζ τα έβαλε. Ήταν πολύ καλός και ο Βαγγέλης Ζούγρης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά».

Για τον τελικό του Super Cup: «Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, είναι πιο έτοιμος. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές. Θα δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».